RoMy Clima åpner varmepumpe butikk på Stjørdal

RoMy Clima åpner varmepumpe butikk i sine nyoppussede lokaler på Prestmoen i Stjørdal. Godt synlig fra veien.

RoMy Clima AS satser på Stjørdal

RoMy Clima har jobbet på spreng de siste månedene med oppussing i Prestmovegen 7 på Stjørdal. Vi kjøpte gården i desember og har pusset opp siden da, sier daglig leder Roar Myhre. Nå begynner vi å se enden og har fått flotte lokaler. Nå har vi fått kontorlokaler, et flunkende nytt og flott verksted, et stort lager og en flott ny varmepumpe butikk.

I varmepumpe butikken ønsker vi at kundene skal komme for å se en utstilling av nye varmepumper, få demonstrert vårt nye luft til vann varmepumpesystem Polar Energi, som er satt i drift og leverer varme til hele huset. Vannbåren gulvvarme og varmt tappevann.
Tanken er at her kan kundene komme, sette seg ned og nyte en varm kopp kaffe og få et møte med en av våre dyktige rådgivere. Vi tilbyr rådgiving av tradisjonelle luft – luft varmepumper, luft – vann varmepumper, total entreprise med fjerning av oljefyr osv. Butikken vil ha åpningstid 07.30 – 15.30 mandag til fredag.
Men på vår nettside www.romyclima.no kan man bestille varmepumper, tilbehør, installasjon og service på varmepumper hele døgnet.

Kom innom å besøk oss!

Varmepumpe butikken på Prestmoen i Stjørdal har åpent fra 07.03 – 15.30 alle hverdager.