polarenergi_logo

Energieffektive luft til vann varmepumper

Polar Energi leverer markedets eneste luft til vann varmepumpe som kombinerer vannbåren oppvarming og ekstremt varmt forbruksvann.
VP 150/170L er utviklet til boligformål, og VP 380/440L til større industri og offentlige bygninger.

Systemet leverer vannbåren varme til gulv, radiatorer eller andre produkter som er basert på vannbåren oppvarming. I tillegg og i kombinasjon med dette produserer systemet ekstremt varmt forbruksvann, opptil hele 84 grader.

I videoen under får du en enkel innføring på hvordan systemet fungerer.

VP 150/170L - Bolig

Kan leveres i størrelse fra 5,8kW til 16kW
Varmepumpe for boliger og mindre næringsbygg. Produserer vannbåren varme og varmt forbruksvann i kombinasjon. Løsningen utelukker behovet for elektrisk oppvarming av forbruksvann. En perfekt fremtidsrettet løsning for moderne og miljøvennlige nybygg, eller til oppgradering av eldre anlegg som benytter fyringsolje.

VP 380/440L - Industri og større boliger

Varmepumpe for industri og større næringsbygg/boliger. Produserer vannbåren varme og varmt forbruksvann i kombinasjon. Løsningen utelukker behovet for elektrisk oppvarming av forbruksvann. En perfekt fremtidsrettet løsning for moderne og miljøvennlige nybygg, eller til oppgradering av eldre anlegg som benytter fyringsolje.
VP 380L - Bolig og industri
Luft til vann varmepumpe for boliger og industriformål. Produserer vannbåren varme eller vannbåren kjøling. Perfekt for moderne miljøvennlige nybygg, eller som erstatning for for eldre oljebrennere.